Pearl Tuberose, tuoksuöljy - Helmeilevä tuberoosa

Tilapäisesti loppunut

Pearl Tuberose, tuoksuöljy - Helmeilevä tuberoosa

Tuotekuvaus

Pearl Tuberose tuoksuöljyn aromi on sensaatiomainen hedelmäisen-kukkainen sekoitus tuberoosan lumoavaa aromia päätuoksuna ylä- ja keskituoksussa. Tuoksu avautuu lumoavaan valkokukkaiseen tuberoosan, jasmiinin, vihreän omenan ja ylangin kimppuun. Tätä seuraa hienovaraisempi ja lämpimämpi kukkainen yhdistelmä ruusua, luumua, neilikkaa ja tuberoosaa. Ja lopuksi se lepää jauhemaisella pohjalla, jossa on valkoista meripihkaa ja tammisammalta.

Tuoksukuvaus:

Hedelmäisen kukkainen, pehmeä ja puuterimainen

100 g (vastaa noin 100 ml)

250 g (vastaa noin 250 ml)

Sopivia käyttökohteita

  • huonetuoksuna
  • tuoksukynttilöiden valmistukseen
  • tuoksusaippuoiden ja kylpykuulien valmistukseen sekä
  • ihonhoitotuotteiden valmistukseen

Tuote on valmistettu ja pullotettu EU:ssa

Tarkka tuotekuvaus

Tuoksuöljyt mitataan grammoina, ei millilitroina, joten joissakin pulloissa voi näyttää olevan erilainen määrä. Tämä johtuu siitä, että jokaisella öljyllä on erilainen tiheys ja siksi myös eri tilavuus.

Tuoksuöljyllä on useita sertifikaatteja tuotteen ominaisuuksista, turvallisuudesta, tuotantotavoista jne. Jos tarvitset tuotteen käyttöä varten jonkin sertifikaatin, saat sen pyynnöstä.

Tuoksut

Top notes - tuberoosa, jasmiini, omena ja ylang-ylang

Middle notes - tuberoosa, luumu, ruusu ja neilikka

Base notes - meripihka ja tammisammal

Tuoksu saattaa olla huomattavan erilainen pullossa olevana, kuin mitä siitä vapautuu käytössä.

Ominaisuudet

  • Ftalaatiton
  • CMR- ja SoHC-vapaa
  • Vanilliinipitoisuus: 0 %
  • Leimahduspiste: 108°C

Suositukset käyttökohteiden mukaan

  • Kynttilät 7-12%
  • Huone- ja tikkutuoksut / diffuuserit 20-30%
  • Henkilökohtaiset tuoksutuotteet 10-15%
  • Saippuat ja kosmetiikkatuotteet 1-3%

Huomioitavaa

  • Säilytä pimeässä, viileähkössä lämpötilassa lasten ja lemmikkien ulottumattomissa.
  • Vältä öljyn joutumista silmiin tai suuhun.
  • Älä käytä tuoksuöljyä laimentamattomana suoraan iholle (öljy ei ole parfyymi).
  • Tuoksuöljy on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön, ei elintarvikkeisiin.
  • Ei suositella käytettäväksi huulivoiteisiin / -rasvoihin
  • Käytä eteerisiä öljyjä suositeltujen määrien mukaan, kun valmistat kynttilöitä, saippuoita, kosmetiikkaa jne.
  • Sinun vastuullasi on suorittaa lopputuotteesi turvallisen käytön edellyttämät yhteensopivuustarkastukset.

Toimituskulut

Nouto
0,00 €
Paketin voi noutaa veloituksetta, ERIKSEEN SOVITTUNA AJANKOHTANA: Kauppakeskus Saari, Yliskylän puistokatu 4, Laajasalo, Helsinki. Olemme sinuun puhelimitse yhteydessä, kun pakettisi on valmiina ja voit sopia noutoajan.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit